söndag 25 januari 2009

Härliga helg

Jaha så sitter man här och det är söndag igen. Hur kan en helg gå så ofantligt fort? Robban var ledig i fredags och följde med Viggo till tandläkaren, så vi har haft en långhelg ihop alla. Tandläkarbesöket gick över förväntan, Viggo både öppnade munnen och borstade tänderna på en stor hund med en stor tandborste. Allt såg bra ut och hans tand-och matvanor var bra. Än så länge äter han väldigt sparsamt med godis och liknande vilket såklart är bra. Det är kalasmat än så länge.

På fredagseftermiddagen packade vi in oss i bilen hela familjen för att åka och handla mat. Innan vi gjorde entré på Maxi tog vi en fika på Espresso House allihop. Mysigt. Viggo fick välja kaka och dricka men när vi väl skulle fika ville han hellre ha päronet vi hade med. Synd man själv inte kan anamma hans nyttiga smak lite mer! :-)

Kalas igår hos Robbans syrras familj. Pappan i huset fyllde år. Det är så kul att se att Viggo leker så otroligt bra ihop med kusinen som är 9 månader äldre. Utan minsta bråk och kiv lekte dom hela kvällen. Kul! Dom sprang upp på övervåningen och hade hur kul som helst alldeles ifred! Det fungerar onekligen bättre ihop med vissa barn. Inget konstigt dock. Barnen somnade inte förrän 21 och efteråt drack jag och Robban lite vin, tog fram några ostar och tittade på en skum film (som skulle bygga på verkliga händelser). The Strangers hette den och Liv Tyler hade en av huvudrollerna.

Idag har vi redan hunnit avverka besök från mormor & Stefan. Mycket trevligt! Vi har inte träffat dom sedan julafton så det var verkligen på tiden. Viggo satte genast både mormor & Stefan i arbete med legobygge!

Hoppas ni alla har haft en bra helg!

Inga kommentarer: