söndag 26 oktober 2008

Upp och ner...

...ur sängen hoppar Viggo! Igår var det dags för ny säng för honom. Bort bars spjälsängen och in bars en säng från IKEA, med stödbräda, så han inte ramlar ur. Han tassade fram och tillbaka ett par ggr i natt till oss...men somnade tillslut om i sin egen säng igen. Idag tog det en halv evighet att försöka få honom att sova middag för det var ju SÅ kul att kunna hoppa ner själv. Men skam den som ger sig. Tillslut sov han. Och han somnade själv utan gråt och tandagnissel. Den goda vanan att somna själv vill vi helst behålla..så att ligga bredvid och gosa till sömns känns inte som ett alternativ. Dessutom har jag inte direkt läge för det med tanke på Ellen. Är vi hemska föräldrar? Jaja..nu sover han iaf gott i sängen och ikväll somnade han utan bekymmer. Vi får se om det håller i sig.

Veckorna pinnar på. I fredags var det 2 månader till JULafton..Vad hände egentligen?? Längtar till advent, Lucia..Glögg, lussebullar och pepparkakor. Jag är en sån där som anser att man INTE kan dricka glögg redan i oktober. Nopp. Premiären brukar infinn sig till advent! Då ska det finnas hemmabakta lussebullar till eftermiddagsfikan. Och pepparkakor. Jag brukar inte baka dem själv men med tanke på Viggo så får det nog bli ett pepparkaksbak i år! Mys!

Nu ska Viggo ha en riktig hemmavecka! Det är höstlov och jag tyckte gott han kunde få vara ledig lite. Ser fram emot att inte passa tider..även om Viggo ÄLSKAR sin förskola. Nu börjar han bli så stor så att man kan få liiite info om vad han hittat på. OM man leder honom lite..*s* Frågar man honom vad han fått till middag så är det i 99 fall av 100 fisk..hehe! Inte särskilt troligt. Men han sjunger gladeligen här hemma: Blinka lilla stjärna, Bä Bä vita lamm, I ett hus...osv. Hur gulligt som helst!

Läggdags nu!
Natti!

Inga kommentarer: