söndag 6 juli 2008

Helgen som försvann innan den började...

Jaha..det var den helgen..Måndag imorgon igen..*suck* Det känns knappt som helgen hann börja innan den var slut. I fredags var Robban ute med jobb och jag var hemma med gosungarna själv, första kvällen med båda två själv. Det gick bra! Vi var ute och gick en kvällspromenad i det fina vädret, Viggo tittade på getter ("hetterna" som han sedan pratade om hela resterande helg..;-)), hästar och traktorer. Mkt uppskattat. Igår hade jag en vääääldigt seg sambo..Han kände av fredagen...är en mild omskrivning..;-) På kvällen var det kalas hos Wilgot som fyller 2 år. Mkt trevligt. Kvällen avslutades med att Viggo och Wilgot badade med kläderna på i polen vid 22-tiden. Var hemma strax innan 23.30. Viggo hade den goda smaken att ta sovmorgon till 8.30 imorse. Ellen likaså. Tack barnen för det! Mkt trevligt kalas iaf!

Idag har vi varit en sväng på marknad. Köpte inte en enda grej förutom lunch där. Billig runda. Resten av dagen har vi bara tagit det lugnt. Imorrn måste jag försöka dammsuga en sväng. Det behövs verkligen.

Viggo är verkligen inne i någon period nu. Kan det vara det berömda 2årstrotset måntro? Han gör tvärtemot vad man säger typ hela tiden, skriker, får raseriutbrott osv osv..Det är INTE kul att behöva kånka på en skrikande tung pojke på ett kalas och behöva bli ARG! Är det fler som har det så? Eller är vår son värre än andras? Jag bara undrar! Eller är det så att vi blir argare på honom bland folk än vad andra blir? Vad skaman göra med en pojke som gör tvärtemot vad man säger...jämt!!??

Dags att gå och lägga sig med dessa små funderingar!
Gonatt!

Inga kommentarer: