söndag 26 juli 2015

Kösen och Småland

Hej hej från Småland! Vi kom hit i torsdags och haft några härliga dagar med familjen Nyberg: mat, shopping, fiske, restaurangbesök, film, promenad och massa prat! Igår åkte de hem efter två veckor här. Ellen grät när Elin åkte, som tur är gick det över igen. De har lekt konstant i två dygn och tom sovit i samma säng. ❤️ Viggo ser verkligen upp till Hanna som är några år äldre och lugnet själv; och de har spelat ett uppdragsspel på iPad, pysslat och hängt vid TVn. Jimmy hade bakat Viggos favoritbullar när vi kom hit, så han var mer än nöjd!
Fram tills igår var det fint väder men nu är himlen grå och det regnar. Väderleksrapporten lovar en molnig vecka, som tur är spelar det inte så stor roll. Vi promenerar, spelar spel och tar det lugnt. En stor skål blåbär väntar på att bli paj. Imorse hade jag egenplockade blåbär i gröten! Nere i skogen växer massor med blåbär!

Denna utsikt är fin när man sitter och äter. 
Och kvällsljuset är magiskt nere vid sjön, Kösen. Båt har vi tillgång till så det blir en tur med den i veckan. Här är rofyllt och ljuvligt trots vädret!

Inga kommentarer: