onsdag 29 december 2010

Tid tillsammans


Numera spenderar man största delen av tiden hemma ihop med barnen. Det är inte ofta vi har barnvakt, speciellt inte om man jämför med många andra. Det känns helt okej för oss men ibland behöver man lite tid ihop..som par. Annat än att bara vara mamma och pappa. Våra barn somnar i regel tidigt om kvällarna så då är det ju bara "vi", det är mkt värt. Vi har också märkt fredagen som "vår". Barnen käkar pannkakor och vi äter middag när de somnat. Än så länge är de så trötta efter en hel veckas vistelse på förskolan och deras pannkaksdag är numera hett efterlängtad! Idag kom min pappa och hälsade på en sväng. Jag och Robban passade på att köra och handla mat & dryck till nyår samt lite smått och gott i klädväg på köpcentrat som ligger 20 minuter bort. Ibland kan även den simplaste egentid vara mysig!

1 kommentar:

Pernilla sa...

Samma som för oss. Vi har oxå på tok för liten vuxentid - det finns inte hysteriskt många barnvakter för oss heller. Men oftast är det okej - jag trivs allra bäst när vi är alla tillsammans.

Vi har blivit dåliga på att ta tillvara kvällarna på sistone. Förut var vi noga med att lägga barnen tidigt och ha en lugn middag själva en dag på helgen, och låta dem vara med uppe lite längre en dag. Just nu är det sämre med det. Men men... Det går väl i perioder. Just nu är det bara otroligt skönt att vara ledig och hemma med barnen!

Kram & Gott slut på 2010, kära vän!
Kram P