tisdag 21 december 2010

The End!

Ja...det känns hur konstigt som helst. Imorgon är sista dagen jag är på mitt jobb. Jobbet jag haft i 8 år...10 år i kommunen. Många jobbiga avsked...det är verkligen inte min grej. Fått fina presenter av barn och föräldrar och många ord om mig i positiva ordalag. Känns roligt att höra! :-)

Robban är nu och slåss med halva slånes befolkning på Maxi...När jag ringde honom förstod jag att han inte var den enda som handlade inför julen. På julafton ska vi på julfrukost hos Robbans syster, då blir det fullt hus, och på kvällen kommer pappa och min syster. Lugnt och mysigt, det tycker jag om! På juldagen kommer min älskade mamma och Stefan och min goa moster! Då blir det lite icke-julig mat och alldeles lagom. Härligt. Annandagen spenderar vi ihop med Robbans släkt. Full rulle hela julen alltså!

1 kommentar:

Anonym sa...

Visst är det jobbigt med avsked! Kan tänka mig att det kom en och annan tår ur ditt öga oxå! Men se framåt, så mycket nytt lärorikt och roligt framtiden kommer att bjuda på! Kram på dig vännen. Saknar dig! <3