måndag 10 augusti 2009

Första semesterveckan del 1

Första semesterveckan är redan till ända. Vi har haft en skön vecka och gjort en del och inte varit hemma så mkt. Därav den obefintliga uppdateringen här! De första dagarna med lite sämre väder fixade vi lite hemma, handlade och annat som behövdes göras. Dessutom blev det bad hemma i lilla poolen. Och Viggo lekte och badade en del med jämnåriga grannpojken! Det är perfekt att ha grannar som har barn i samma ålder som Viggo och som dessutom är väldigt trevliga! ;-) Pojkarna springer genom häcken till varandra och leker! Skoj!

En tur till Danmark hann vi med när vädret bättrade på sig! Vi gick runt och strosade, satte oss och åt glass i solen och gick till slottet och tittade.

Viggo sa redan på båten att han ville titta på slottet. Ja varför inte..Varken jag eller Robban kunde påminna oss om att vi hade varit där förut!

Kollar utsikten...

...som såg ut såhär...


En trött dotter och hennes mamma!


I fredags drog vi till stranden. Viggo badade säkert i 2 av 3 timmar..


På kvällen var jag och min granne Jeanette ute en sväng! Vi åkte buss och tåg in till Helsingborg, vilket inte var någon höjdare...

......det blev lite avslaget att transportera sig in på detta vis i en hel timme. Men det var en trevlig kväll med god mat & dryck och trevligt sällskap. Och jag mådde väldigt bra dagen efter! ;-)


Fortsättning följer...annars tar inlägget aldrig slut och jag får inget gjort här hemma!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt med sommar och semester.
Tyvärr tar den slut aldeles för fort.
Förstår att det måste kännas konstigt att börjas jobba igen efter så lång föräldraledighet.
kram kram

Sara sa...

Vad skönt det låter med semester och ledigt. Hoppas ni får det fortsatt bra nu. Alltid jobbigt att börja jobba igen efter mammaledighet. Stor omställning!