lördag 30 juli 2016

Andra semesterveckan

Vi inledde andra semesterveckan med strålande sol och Tosselilla med Björn och Jenny, Arvid och Jennys syskonbarn. Riktigt mysigt!
Kö till karuseller!
Det blev en heldag. I princip både öppnade vi och stängde stället! Grillning, karuseller, bad och trevligt sällskap. Glada barn och 25 grader varmt. Härligt!
I tisdags körde vi mer en hemmadag. Fast jag och Ellen drog iväg och handlade, jag tog nya foton till körkortet. (Herregud redan 10 år sedan!!) Och fikade på Yoogiboost uppenbarligen!
Hepp så här blev det!
I onsdags testade vi Halmstad Äventyrsland. Ännu en heldag. Betydligt mindre än Tosselilla men överskådligt och barnen gillade vattenrutschkanorna! Och karusellerna!
Varmt och lite soldis hela dagen. Perfekt!
En glad Viggo som vunnit en nalle!
En bra dag! 
I torsdags var vädret sådär här men vi körde till Ystad och där var vädret fint! Lunch på Jaktpaviljonen och sen strandhäng. Innan vi körde vi hem blev det Glassmakeriet och italiensk hemmagjord glass. Det är ett hett tips om ni är i Ystad sommartips. 
Underbara Ystad! Älskar det. ❤️
 Igår var jag på Centersyd och shoppade och Ellen var med. Hon vill alltid hänga med, vi lunchade och handlade på maxi. Och jag köpte shorts på Lowindas. 
Ikväll blir det gäster här och grillning. Trevligt!Inga kommentarer: