söndag 15 mars 2015

Helgen

Just nu ligger jag nerbäddad i soffan lika förundrad som vanligt över hur snabbt helgen gick. Det var öppet hus på barnens skola igår så förmiddagen spenderades där. Trevligt! 

På kvällen kom Nybergs på mellokväll. Vi åt köttgryta med massa gott i och fruktsallad med massa tillbehör till. Innan Melodifestivalen satte igång blev det dansuppvisning: Hanna hade koreograferat en dans som Viggo och Ellen visade upp. Jätteduktiga! 

Fick en jättefin present! Vi har fått som tradition att hitta på nåt kul med denna trälåda. Första gången hade vi med den till dem och nu åker den fram och tillbaka. Igår fanns det fina uteplantor, en bukett blommor, vaktelägg och en flaska rom. Fint! 

Det blev sent som vanligt och jag har varit trött idag. Drog ändå till gymmet efter frukosten och körde ett benpass, såå jobbigt. 5 set av alla övningar, misstänker att det lär kännas imorrn. 

Ellen har varit på kalas idag (igen!) och sen hade hon en kompis med hem en sväng. Fullspäckad helg och dag alltså. Älskar att umgås med vänner och hitta på saker men vi har i princip inte haft en enda obokad helg sedan jul/nyår så jag ser fram emot en sådan snart!
Wallander och fruktsallad nu. Mums!Inga kommentarer: