söndag 6 juli 2014

Semester-feeling!

Vilken helg! Kanon-väder och massa roligheter. Igår var det dop, jättefint och mysigt efteråt med mat och fika hemma i trädgården hos Anders och Louise. Fler gemensamma vänner var på plats vilket gjorde saker ännu trevligare!
På kvällen lite film-dejt med massa gott när barnen somnade helt utmattade mitt i sommarkrysset!

Vi har passat svärföräldrarnas kanin när de varit på Gotland nu en vecka. Man och barn for iväg och matade och pysslade om den innan frukosten i morse medan jag bakade scones som åts i trädgården!

Sen packade vi in oss i bilen och begav oss på marknad i värmen. När vi fått nog av karuseller och marknads-krimskrams åkte vi vidare. På tal om karuseller så åkte jag och barnen en snurrande sak. Herregud, den höll på i säkert 10 minuter, här snackar vi om valuta för pengarna, yr i huvudet och lätt illamående...Vad gör man inte för barnen. ;-)
Vi hann med en stund på stranden också. Ljuvligt! Långgrunt och vackert i fina Farhult. Innan vi åkte hem till grillning stannade vi i caféets trädgård och fikade. En perfekt och genommysig familjedag med glada barn som faktiskt, strålade av lycka. Jag hoppas semestern kommer att bjuda på fler guldkorn! Men först tre dagars jobb till medan man och barn börjar njuta av ledigheten.

Inga kommentarer: