söndag 28 april 2013

Hej söndag!

Ellen leker med kompisen V, Robban och Viggo är iväg och fiskar. Tjejerna sitter som bäst och pysslar med glitter, papper och pennor. Har tvätten uthängd, visst är det lite speciellt att kunna ha det? Fast jag önskar att solen tittade fram lite mer, den är minst lika mycket bakom molnen som framme tyvärr.
Vi hade en mysig dag i Klippan igår, träffade på en fin gammal vän som jag passade på att umgås lite med. Våra döttrar finner varandra när vi ses vilket också är skoj! Dessa två döttrar fann även Ola Selmén ett par gånger. Här snackar vi idoldyrkan, de klamrade sig fast vid denne så vi fick i princip bända loss dem därifrån...:-/ Barnen provade även klättervägg, att snurra runt i bil och en massa annat. Bland annat spelade Sander & Gander som var barnunderhållningen. Jätteroliga men tyvärr var det väldigt lite folk som hittade just dit. Annars var det gott om folk i Klippan igår! Kvällen avslutades med god pizza hos mamma. En mysig dag!

Idag har vi grillat lite till lunch, ikväll blir det träning för min del, äntligen. Hoppas armen är bättre...vi får väl se...

Inga kommentarer: