söndag 6 december 2009

På promenad...


Ikväll i väntan på att middagen skulle bli klar så tog jag och Viggo en kvällspromenad. På med vars en reflexväst också ut i kylan och blåsten. För det var verkligen ingen värme. Brr. Men med tanke på att jag varit inne hela dagen så var det ganska skönt att komma ut en sväng. Så mkt man hinner prata om under 40 minuter..Och så kort bit man hinner gå med en 3åring som vill kolla varenda pinne som kommer i hans väg...;-) Viggo pratade om allt och inget..Om brandövningen på förskolan och att man minsann ska krypa under röken. "Vi kröp som katter", förklarade han. Han pratade om kompisarna han leker med på förskolan. Han sjöng julsånger och klagade på att han var trött i benen! :-)
Nu är vi snart klara med julklappsinköpen. Vi hann med det mesta igår. Har bara någon enstaka kvar, skönt. helgen har som vanligt sprungit iväg i ett snabbt tempo! Ser fram emot två veckor utan kurser nu, det ska verkligen bli skönt att komma hem i vanlig tid om dagarna!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Va mysigt det låter på er promenad.
Ha en bra vecka framöver med familjen utan kurser. Kram
Moster K

Sara sa...

Man pratar faktiskt mer när man går på promenad än när man gör andra saker... tänkte på precis detsamma idag när vi gick hem från dagis. Det tog en timme :-D Haha! Tar mig normalt 15 min ...

jonna sa...

Vad härligt! :)