fredag 29 maj 2009

Vardagen i bilder...

En relativt ny favorit-sysselsättning är att klättra upp och ställa sig på små stolar. Då kan man titta ut genom fönstret. Men att komma ner på egen hand är värre!


Fikapaus


Vackert väder=vattenlek! Så länge det är för kallt för bad kan man ju alltid måla..


Viggo och jag tog oss lite mamma- och son-tid förra söndagen. Vi styrde kosan mot Hembygdsparken i Ängelholm. Efter en stund där begav vi oss till McDonalds för en onyttig men uppskattad lunch!







Vi har haft en ganska lugn vecka med förskola, hemmafix och så. Det är en trött mamma som sitter vid datorn. Därav glesheten i antal inlägg. Plus noll inspiration just nu. Ellen har varit vaken ett par timmar nästan varje natt den är veckan. Suck. Jag hoppas det har nåt med någon utvecklingsfas av något slag att göra så att det kan gå över. Hon har tagit 1-2 steg på egen hand nu. Kanske kan det vara så att hon tänker lära sig att gå snart så att det är det som "stör" hennes skönhetssömn. Sådär höll Viggo på så fort han höll på att lära sig saker och ting nämligen...

Klockan är snart 23.30 och med tanke på nätterna borde jag sovit för länge sen...så godnatt!















1 kommentar:

Sara sa...

Mysigt! Men visst är det jobbigt när man inte får sova! Här märks det också direkt när det är nånting på gång.... Denna veckan är det pga tänder (antagligen) och man fungerar ju inte riktigt normalt på dagarna när man inte får sova!
Men det går ju över! Man får hoppas det är något tillfälligt som går över SNABBT! :-D Trevlig helg!!!